Πώληση Ξενοδοχείο, Skopje, Skopje, Σκόπια, Slave Delovski 18

Πώληση - Cod. 38773

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 950 m²
  • Αριθμός δωματίων: 25
  • Όροφος: 5

Είδος ιδιοκτησίας: ξενοδοχείο 4 αστέρων
Χώρα: Μακεδονία
Πόλη: Σκόπια
Έτος κατασκευής: 2004
Έτος ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο: 2011
Δωμάτια: 25
Μέγεθος οικοπέδου: 950 m2
Εστιατόριο: Ναι
Αίθουσα συνεδριάσεων: Ναι
Χρώματα: Σκούρο κόκκινο και χρυσό
Προστατευμένο εμπορικό σήμα και λογότυπο: Ναι
Συμπεριφορά ξενοδοχείου: 40%

Περιγραφή ακινήτου:
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κατοικημένο τμήμα των Σκοπίων, σε μια ήσυχη και ήσυχη γειτονιά, 1χλμ. Από το κέντρο της πόλης. Είναι μικρό 25 δωμάτια, boutique ξενοδοχείο, ιδανικό για επαγγελματίες και οικογενειακούς ταξιδιώτες.
Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο στάθμευσης μπροστά για 3 αυτοκίνητα ή ένα λεωφορείο και ανοιχτό χώρο στάθμευσης για 5 αυτοκίνητα. Διαθέτει 4 ορόφους και υπόγειο: εστιατόριο, γραφείο διευθυντή και τουαλέτες στο υπόγειο. το λόμπι, το μπροστινό γραφείο, την τουαλέτα, 5 δωμάτια και αίθουσα-υπάλληλος στον 1ο όροφο, 6 δωμάτια στον 2ο όροφο, 7 δωμάτια στον 3ο όροφο και 7 δωμάτια στον 4ο όροφο. Στην πίσω αυλή του ξενοδοχείου υπάρχει μια κλειστή αίθουσα συνεδριάσεων προσαρμόσιμη ως εστιατόριο, με χωρητικότητα 40 ατόμων. Στο εστιατόριο σερβίρεται πρωινό σε μπουφέ μόνο από τις 07:00 έως τις 10:00 και μετά το πρωινό, το εστιατόριο είναι ανοιχτό μόνο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το εστιατόριο είναι επίσης προσαρμόσιμο ως μια αίθουσα συνεδριάσεων με συνολική χωρητικότητα 50 ατόμων.
Η συνολική χωρητικότητα του δωματίου είναι 54 άτομα: 4 μονόκλινα δωμάτια, 16 δίκλινα δωμάτια, 4 δίκλινα και 1 διαμέρισμα (king-size κρεβάτι + δύο επιπλέον κρεβάτια). Υπάρχει μια επιλογή για 6 επιπλέον κρεβάτια σε δίκλινα δωμάτια ή δίκλινα δωμάτια. Κάθε δωμάτιο είναι επιπλωμένο με ηλεκτρονική πόρτα κλειδιού, σύστημα SOS στα μπάνια, σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς, πυρίμαχο χαλί, ξύλινα έπιπλα, ηχομονωτικά παράθυρα αλουμινίου, μίνι μπαρ, LCD τηλεόραση, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση και τηλέφωνο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους, σαπούνι, σαμπουάν, χαρτοπετσέτες και στεγνωτήρα μαλλιών. Τα μονόκλινα κρεβάτια είναι διαστάσεων 100 x 200 cm ή 120 x 200 cm και τα διπλά κρεβάτια είναι 180 x 200 ή 160 x 200 cm (ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου). Τρία δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι.
Το ξενοδοχείο διαθέτει ανελκυστήρα από το λόμπι μέχρι τον 4ο όροφο, σκάλες από το εστιατόριο έως τον 4ο όροφο και υπαίθριες σκάλες στο εστιατόριο, αίθουσα συνεδριάσεων στην αυλή και μπροστινό γραφείο. Το ξενοδοχείο είναι 24/7 εξασφαλισμένο με βιντεοεπιτήρηση.
Το ξενοδοχείο λειτουργεί κυρίως με εταιρείες, κρατικούς θεσμούς, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, πρεσβείες, οικογένειες, επαγγελματίες ταξιδιώτες αλλά και με ταξιδιωτικά γραφεία από όλη την Ευρώπη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB